How many locks are open?


How Many Locks Are Open?

Three locks are unlocked

Funny Riddles

35. Riddle: What has lots of eyes, but can’t see?
Answer: A potato

36. Riddle: What has one eye, but can’t see?
Answer: A needle

37. Riddle: What has many needles, but doesn’t sew?
Answer: A Christmas tree

38. Riddle: What has hands, but can’t clap?
Answer: A clock

39. Riddle: What has legs, but doesn’t walk?
Answer: A table

40. Riddle: What has one head, one foot and four legs?
Answer: A bed

41. Riddle: What can you catch, but not throw?
Answer: A cold
42. Riddle: What kind of band never plays music?
Answer: A rubber band
43. Riddle: What has many teeth, but can’t bite?
Answer: A comb
44. Riddle: What is cut on a table, but is never eaten?
Answer: A deck of cards
45. Riddle: What has words, but never speaks?
Answer: A book
46. Riddle: What runs all around a backyard, yet never moves?
Answer: A fence

47. Riddle: What can travel all around the world without leaving its corner?
Answer: A stamp
48. Riddle: What has a thumb and four fingers, but is not a hand?
Answer: A glove
49. Riddle: What has a head and a tail but no body?
Answer: A coin
50. Riddle: Where does one wall meet the other wall?
Answer: On the corner
51. Riddle: What building has the most stories?
Answer: The library
52. Riddle: What tastes better than it smells?
Answer: Your tongue
53. Riddle: What has 13 hearts, but no other organs?
Answer: A deck of cards
54. Riddle: It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?
Answer: Corn
55. Riddle: What kind of coat is best put on wet?
Answer: A coat of paint
56. Riddle: What has a bottom at the top?
Answer: Your legs
57. Riddle: What has four wheels and flies?
Answer: A garbage truck

Related Posts

Johnny Was Sitting In The Hall Of The School

Johnny Was Sitting In The Hall Of The School

Little Johnny was sitting in the hall of the school, bored out of his mind. Suddenly the teacher walked by and he asked her: “How do you…

The Teddy Bear Collection

The Teddy Bear Collection

A woman meets a man in a bar. They talk; they connect; they end up leaving together. They get back to his place, and as he shows…

A male patient is lying in bed in the hospital

A male patient is lying in bed in the hospital

A male patient is lying in bed in the hospital, wearing an oxygen mask over his mouth and nose. A pretty, young, student nurse appears to give…

He Finally Fixed the Habit That Annoyed His Wife for 25 Years…

He Finally Fixed the Habit That Annoyed His Wife for 25 Years…

For 25 years, my wife had one major complaint about me: “I wish you would put the cap back on the toothpaste!” So, for our anniversary, I…

Her Mother Finally Decided to Handle the Situation Herself

Her Mother Finally Decided to Handle the Situation Herself

Maria just got married, and being a traditional Italian, she was still a v*rgin. So, on her wedding night, staying at her mother’s house, she was nervous….

Video: There once was a very protective farmer who had three beautiful daughters.

Video: There once was a very protective farmer who had three beautiful daughters.

There once was a very protective farmer who had three beautiful daughters. One Friday night, all three girls were going out on their very first dates. Naturally,…